Lékař/lékařka na oddělení fyziologie a psychologie práce (Ostrava)


Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě přijme lékaře/lékařku na oddělení fyziologie a psychologie práce.

Přednost mají žadatelé se specializovanou způsobilostí v oboru pracovní lékařství, všeobecné praktické lékařství pro dospělé nebo hygiena a epidemiologie, případně absolventi základního kmene před atestací v uvedených oborech.
Místo pracoviště: Ostrava
Očekáváme: U lékaře bez specializované způsobilosti dosažení atestace v oboru v nejbližším možném termínu, aktivní přístup k práci i k dalšímu sebevzdělávání, pracovní flexibilitu a týmového ducha, základní komunikaci v anglickém jazyce, řidičský průkaz sk. B.
Nabízíme: Práci v nadstandardně vybavených autorizovaných laboratořích se špičkovým a neobvykle rozsáhlým laboratorním zázemím pro vyšetřování celkové fyzické a lokální svalové zátěže, ergonomie pracovního místa a pracovních poloh, mikroklimatických podmínek, pracovně-tepelné zátěže a psychické zátěže. Součástí je i možnost práce ve dvou NRL - Národní referenční laboratoře pro fyziologii práce a Národní referenční laboratoře pro měření a hodnocení mikroklimatických podmínek. Nabízíme velice zajímavou práci v perspektivním lékařském oboru, v mladém a přátelském kolektivu, garanci trvalého odborného růstu pod vedením renomovaných odborníků, odměňování podle platných předpisů. Vše upřesní osobní pohovor.
Zájemce prosíme o zaslání žádosti, kontaktů a strukturovaného životopisu na adresu MUDr. Anna Šplíchalová, PhD. Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě, Partyzánského nám.7, 70200 Ostrava 1, případně mailem na anna.splichalova@zuova.cz


Informace pro zájemce o zaměstnání - způsoby zasílání žádosti

Zájemce o zaměstnání může zaslat žádost o zaměstnání se strukturovaným životopisem některým z uvedených způsobů:

Vaši žádost zaevidujeme a posoudíme možnosti Vašeho uplatnění v naší organizaci.
Na základě poskytnutého souhlasu bude žádost zařazena do databáze uchazečů o zaměstnání. V případě vhodného pracovního místa Vás budeme kontaktovat.

Zpět

Aktuality

 
Easy To Read
Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě
Partyzánské náměstí 2633/7, Moravská Ostrava, 702 00 Ostrava,
tel.: 596 200 111, fax: 596 118 661, podatelna@zuova.cz,
Datová schránka: pubj9r8
Web: zuova.cz